Menü öffnen
Menü schließen

Bekijk onze rekruteringsfilm !

nieuw politiekantoor

Onze zone

Onze zone is een meergemeentenzone en bestaat uit de gemeenten Diksmuide, Koekelare, Houthulst en Kortemark.

Bij politie Polder combineer je actie en spanning met sociaal contact en toffe collega’s.

Momenteel zitten we nog op verschillende sites, maar in 2025 verhuizen we naar een splinternieuw gebouw waar het volledige korps samen zal zitten (uitgezonderd wijkwerking Houthulst, Koekelare en Kortemark).

Daarnaast zetten we in op modern materiaal (een moderne uitrusting, drones,…) zodat de medewerkers hun job zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Ze krijgen dan ook alle mogelijkheden om zich bij te scholen en door te groeien.  Politie Polder is een kleinere zone, met 113 personeelsleden, hierdoor krijg je als medewerker een gevarieerde job met verantwoordelijkheid in een hecht team.

2 wijkinspecteurs op de fiets
wijkinspecteur op scooter
inspecteur van de verkeersdienst op moto

Een collegiale en warme sfeer

Werken in onze landelijke politiezone geeft je een warm gevoel en collegialiteit dragen we hoog in het vaandel. Je zal merken dat de contacten tussen de medewerkers nauwer zijn en iedereen iedereen kent. Deze warme aanpak komt natuurlijk ook tot uiting in onze relatie met de burger.

Sofie
Koen
Gianni

Waarom werken zij graag bij politie Polder?

“Als interventie-inspecteur kom je vaak als eerste ter plaatse bij een opdracht. We maken echt alles mee: van overtredingen en diefstallen tot zwaardere misdaden.” Sofie

“In ons korps ben je geen nummer. Iedereen kent iedereen. De afwisseling in het werk maakt dat elke dag weer anders is dan de vorige.” Koen

“Ik haal er veel voldoening uit. Werken als politieman heeft een beetje een romantisch beeld, maar eigenlijk klopt dat ook wel. Je staat in dienst van de maatschappij. Je wil de wereld beter maken en ik doe dat vanuit een job die ik graag doe.” Gianni

Werken bij de politie Polder

Heb je altijd al bij de politie willen werken?

Ich suche einen Job in Uniform

uniformfunctie
Mehr Informationen

Ich suche einen Job als Zivilperson

burgerfunctie
Mehr Informationen

Ich habe die Auswahltests noch nicht bestanden

Sie sind fast am Ziel!

Um sich für eine Stelle in Uniform in unserer Zone zu bewerben, müssen Sie zunächst das allgemeine Auswahlverfahren der Polizei durchlaufen.

Mehr Informationen über Jobs in Uniform

Ich habe die Auswahltests bestanden

Entdecken Sie alle offenen Stellen in unserer Polizeizone
rekruteringsmedewerker
rekruteringsmedewerker
rekruteringsmedewerker

Ontmoet een collega

Onze rekruteringsmedewerkers geven je graag de nodige uitleg over een loopbaan bij de politie, hoe de selectieproeven verlopen en wat de basisopleiding aan de politieschool inhoudt. Ze overtuigen je vast en zeker om je in te schrijven!

Contacteer ons!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij politie Polder combineer je actie en spanning met sociaal contact en toffe collega’s!