Overslaan en naar de inhoud gaan
JobPol website banner

Consulent (B) - informatie analist INTEL (m/v/x)

Uiterste inschrijvingsdatum
Referentie
S 5605 N 19 03
Korps/directie/dienst
5345 - Antwerpen
Werkplaats
Oudaan 5
2000 Antwerpen
Provincie/Regio
Antwerpen
Arbeidsregeling
Voltijds (38 uur / week)
Aantal vacatures
4
Studieniveau
1 cyclus / graduaat / bachelor
Diplomavereisten

Houder zijn van een diploma of getuigschrift dat ten minste evenwaardig is met die welke in aanmerking worden genomen voor de aanwerving in de betrekkingen van niveau B bij de federale Rijksbesturen.

Niveau
Consulent (B)
Type betrekking
Statutair
Functiebeschrijving

informatie analist … wat is dat?
Als informatie analist ben jij de ruggengraat van de afdeling INTEL. Je zorgt ervoor dat alle informatie rond radicalisering overzichtelijk en raadpleegbaar is en je zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar het korps.

• Je verzamelt, analyseert en filtert informatie rond radicalisering of andere specifieke thema’s zoals terrorisme, extremisme en specifieke criminaliteitsvormen (haatprediken, verspreiden van haatmateriaal en illegale samenkomsten).
• Belangrijke informatie vat je samen in rapporten of dossiers en maakt je toegankelijk voor de onderzoekers van de afdeling INTEL.
• Je stelt analyserapporten op en verspreid die binnen het korps en garandeert zo een optimale en efficiënte informatiedoorstroming binnen Politie Antwerpen.
• Daarnaast neem je ook deel aan vergaderingen en onderhoud je contacten met zowél interne als externe partners zoals politie- en veiligheidsdiensten.

Ons aanbod
Een zeer afwisselende job in een boeiende omgeving gekenmerkt door veel menselijke contacten
Het beginsalaris wordt vastgesteld op de baremieke schaal BB1 (minimum €25305.15 op de huidige indexeringscoëfficiënt)
Voorstelling korps/directie/dienst

Werken bij Politie Antwerpen is werken voor de grootste lokale politiezone van België. Bij ons kies je voor doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit en een afwisselende job. Ja, werken voor Politie Antwerpen is ANDERS. We zijn een voorbeeld voor wie mee vooruit wil. We zijn pioniers die werken met state-of-the-artmateriaal, professioneel begeleid worden en kansen krijgen om te groeien. De grootste stad van Vlaanderen is altijd in beweging, dus is ons takenpakket gevarieerd en wachten er overal uitdagingen. Zowel voor avontuurlijke, zorgende als administratief sterke mensen. Samen willen én kunnen we een verschil maken in de maatschappij. Bij Politie Antwerpen werk je ook achter de schermen mee aan een veilige stad.

Extra aanbod
• We zetten sterk in op een goede work-lifebalans, plaats- en tijdsonafhankelijk werken (het Brabowerken). Bovendien verhuizen we naar een nieuw mastergebouw.
• Persoonlijke ontwikkeling is voor ons belangrijk. Je krijgt training on the job en de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.
• Extra voordelen zoals competentietoelage (€ 1000 bruto bedrag aan 100%, niet geïndexeerd), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of gratis gebruik van openbaar vervoer, toegang tot het bedrijfsrestaurant, verschillende verlofstelsels, …
• We bieden een statutaire betrekking, een flexibele werkweek van 38 uren, 34 verlofdagen en 13 feestdagen.
• Er zijn reële doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.
Gewenst profiel

… wie is dat?
• Diplomatie en communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk (regelmatig contact met interne en externe diensten/partners).
• Dagelijks kom je in contact met vertrouwelijke informatie, discretie is dus uiterst belangrijk.
• Je bent een organisatietalent, kan orde brengen in de chaos en stelt prioriteiten.
• Een flexibele ingesteldheid is belangrijk.
• Je bent proactief, zelfredzaam en innovatief.
• Opgeven staat niet in jouw woordenboek, ieder probleem zie je als een nieuwe uitdaging.
• Kennis van diverse religies en radicaliseringsproblematiek is een meerwaarde.
• Je bezit een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands.
• Je hebt een bachelordiploma op zak.

Selectiemodaliteiten in de eenheid

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure, de verloning en de extralegale voordelen kan je terecht bij HRM (tel. 03 338 55 55 of jobs@politie.antwerpen.be).

De selectieprocedure kan bestaan uit een proef en/of kennismakingsgesprek, gevolgd door een selectiegesprek.
Als je slaagt voor het selectiegesprek voeren wij eerst nog een moraliteitsonderzoek en gaan we na of je gedrag wel in overeenstemming is (geweest) met onze deontologische code.

Interesse? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de werkvloer!
Mail naar an.gressens@politie.antwerpen.be voor een afspraak en ontdek dat een job als analist bij ons verder gaat dan de gemiddelde bureaujob!
Nog niet overtuigd? Ontdek op onze website vijf redenen om te kiezen voor Politie Antwerpen.

Informations

Naam
Gressens
Voornaam
An
Functie
manager assistent INTEL
E-mail
an.gressens@politie.antwerpen.be
Korps/directie/dienst
PZA/INTEL