Jobday - Federale Politie + Simulatie van de sportproef

Opendeurdag
DRP - REKRUTERING & SELECTIE
za 21 mei van 10:00 tot 17:00

Zin in een gespecialiseerde job bij de Federale Politie in het Brussels gewest ?

Je bent van harte welkom op de Job Day van de Federale Politie op zaterdag 21 mei van 10 tot 17u. in onze Geruzet-gebouwen in Etterbeek. 

Dit is het ideale moment om de verschillende specialisaties te ontdekken die deel uitmaken van onze diensten alsook om de talrijke carrièremogelijkheden binnen deze diensten, actief in jouw regio, te leren kennen.

Je zal eveneens de mogelijkheid hebben om het functioneel parcours (sporttenue voorzien) en om te praten met personeelsleden van de Brusselse politieschool et om meer informatie te verkrijgen over de selectieprocedure en de verschillende voorbereidingsmogelijkheden (Brusafe). Je zal ook verschillende demonstraties kunnen bijwonen.  En je kan natuurlijk honderduit vragen stellen aan operationele politiemedewerkers en collega's van ons burgerpersoneel.   

De directie van speciale eenheden (DSU) is ook aanwezig en zal ter gelegenheid van hun 50 verjaardag een begeleide rondleiding organiseren in het politiemuseum waar momenteel DSU in de kijker wordt gezet. Deze rondleiding gegeven door leden van DSU zal plaatsvinden om 12.00 uur en om 14.30 uur. Afspraak aan de stand van DSU als je deze rondleiding wilt meevolgen.

Als je wil deelnemen aan de simulatie van het functioneel parcours, schrijf je hier in! (Maximum 50 deelnemers per sessie)

Demo programma:

10u30: Hondensteundienst
11u00: Drone*
11u30: Openbare veiligheid ( politie te paard + sproeiwagen)
13u00 : Hondensteundienst
13u30: Drone*
14u00 : Openbare veiligheid ( politie te paard + sproeiwagen)
*Afhankelijk van de weeromstandigheden.

Schrijf je nu in als je wilt deelnemen aan dit evenement.

We verwachten je talrijk !

 
Waar? DRP - REKRUTERING & SELECTIE ,
Luchtmachtlaan 10,
1040 Etterbeek
Wanneer? za 21 mei van 10:00 tot 17:00