Menu openen
Menu sluiten
Hoofdcommissariaat Oudenaarde

Politiezone Vlaamse Ardennen

Medewerkers voor hoofdcommissariaat

Wie zijn we?

De politiezone van de Vlaamse Ardennen is een meergemeentenzone die instaat voor de dienstverlening aan meer dan 60.000 inwoners in de gemeenten Oudenaarde, Kruisem, Kluisbergen en Wortegem-Petegem. Ons korps bestaat uit 134 medewerkers waarvan 112 operationele medewerkers en 22 medewerkers die achter de schermen werken.

Naast ons hoofdcommissariaat beschikken we dus ook over antennes waardoor we van dichtbij beschikbaar en zichtbaar zijn voor de bevolking. Voor en met de bevolking samenwerken dat is ons streefdoel.

 

Inspecteurs in mensenmassa

Waarom werken in de PZ Vlaamse Ardennen?

De PZ Vlaamse Ardennen leeft! Het volledige jaar door, maar voornamelijk tussen maart en oktober, worden talrijke evenementen georganiseerd op ons grondgebied. In het voorjaar passeren talrijke wielerwedstrijden door de zone. Een troef die variatie biedt in de job, van agent tot commissaris tot burgerpersoneelsleden.

Teamspeler, collegialiteit en welzijn op het werk zijn onze kernwoorden. De mogelijk om een balans te vinden in werk en privé vinden we heel belangrijk maar ook zelfontplooiing en levenslang leren juichen we toe en willen we stimuleren. Nieuwe collega’s krijgen echt de kans om binnen onze organisatie te groeien en hun vak te leren kennen.

We nodigen je alvast uit om ons te leren kennen!

Werken in de politiezone Vlaamse Ardennen

Wij zijn op zoek naar jou!

Ik zoek een job in uniform

foto laureaten
Meer info

Ik zoek een job in burger

Burgerpersoneel
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Ik ben reeds geslaagd voor de selectieproeven

Bekijk alle vacatures in onze politiezone
Groep voor gemeentehuis

Ontmoet een collega

Heb je vragen over werken bij de politie en hoe je eraan moet beginnen? Neem dan gerust contact op met een van onze collega's.

Contact

Gebeten om te beginnen bij de PZ Vlaamse Ardennen? Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere info of vragen.