Jobs in de kijker

Ja, het jobaanbod van de politie is groot. En gevarieerd! Om het jou wat gemakkelijker te maken, hebben we al enkele jobs in de kijker gezet. Niet meteen gevonden wat je zoekt? Klik door naar de vacaturepagina.

_teaser

Inspecteur interventie - PZ Rupel

Als inspecteur interventie maak je deel uit van een dynamisch team dat 24/7 alle dringende interventies in de politiezone behartigt.  We handelen elk jaar ongeveer 9.000 interventies af in allerlei maatschappelijke domeinen: van burenoverlast over verkeersinterventie tot heterdaadopdrachten en overlijdens, waarbij we als betrouwbare partner in de politiezone nauw samenwerken met andere diensten zoals de wijkwerking, het WOT en onze recherche. Er is dus een grote variatie in opdrachten maar tegelijk ook nog voldoende vrije capaciteit om proactief te patrouilleren of op fenomenen te werken.  Je handelt je dossiers autonoom af, en in beperkte mate ook de kantschriften die eruit voortvloeien.  Deze A-tot-Z-aanpak maakt dat je betrokken blijft bij je tussenkomsten en er het resultaat van ziet.  Onze twee interventieploegen kunnen 24/7 rekenen op de ondersteuning van een terreinondersteuner op bureel of op het terrein. Je werkt grotendeels in een drieshiftensysteem (0700-1400 / 1400-2200 / 2200-0700) en in mindere mate dagdiensten (administratie, opleiding, …) of fenomeenshiften (bv. piekploeg, Wodca, Hycap, …).  Je dienstplanning heeft een terugkerend, voorspelbaar karakter en is ruim op voorhand gekend (minstens 6 maanden).  In lijn met de visie van ons korps investeren we binnen interventie erg hard in opleidingen en trainingen (geweldbeheersing, TECC, prioritair rijden, slotenmaker, studiedagen, voortgezette en functionele opleidingen…). Ook sporten tijdens de diensturen wordt door het korps ondersteund. Wil je interventie rijden in een gemotiveerd team, waar ingezet wordt op verantwoordelijkheid, initiatief en zelfontplooiing?  Contacteer ons dan zeker voor een gesprek en een rondleiding!  Hier ga je voor. Hier, nu en morgen!
agent

Over ons

geintegreerde politie icoon
De Geïntegreerde Politie gestructureerd op 2 niveaus
recrutering icoon
Dienst Rekrutering & Selectie (DPRS)
politiescholen icoon
Onze politiescholen

Nieuws en aankondigingen

Interventie man met helm en wapenschild
Politievrouw met hond
Politievrouw met politielint
groep van burger medewerkers

De politie, samen voor allen. Vandaag en morgen.

Opleidingen, doorgroeimogelijkheden, variatie, maatschappelijk belang. Om maar enkele van de redenen te noemen waarom werken bij de politie nu niet bepaald alledaags is. Je hebt een job voor het leven waarin je - met uniform, maar ook als burger - echt iets kan betekenen en vandaag het verschil kan maken voor morgen. Roger! Doe je dat alleen? Nee. Een divers, maar hecht team geeft altijd rugdekking. Straf team- en politiewerk vandaag betekent immers minder criminaliteit morgen!