Menu openen
Menu sluiten

Recht door zee

Dat is onze leuze! We zijn doeners, nemen initiatief, zijn rechtuit en vernieuwend. We zoeken steeds naar oplossingen en proberen nieuwe technologieën uit. Samen zorgen we voor een veilige, leefbare stad en doen we ons best om criminaliteit een halt toe te roepen.

Recherche
Handhaving
Fox

Oog voor groei, opleiding en training

Vanuit het korps krijg je de kans om permanent bij te leren, opleidingen te volgen en door te groeien naar die graad of functie waarin jij je ding wil doen. Je staat zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling en wij zorgen voor de nodige ondersteuning. Voor permanente training beschikken we ook over onze eigen trainingssite met een hondenkennel, judozaal, schietstand en simulatieruimte.

Politie Oostende iets voor jou?

Oostende is een bruisende 'Stad aan Zee' met veel variatie en grote troeven. Er valt altijd wat te beleven! Dit zorgt voor een grote afwisseling binnen je takenpakket. Hou je van de dynamiek van het interventiewerk of ben je liever verantwoordelijk voor een wijk? Ben je een speurder en is recherchewerk meer je ding? Als dat nog niet genoeg is, hebben we nog verkeershandhaving, onze befaamde strandpolitie, een sociale cel, de speciale interventie-eenheid ... Hiernaast hebben we ook heel wat burgerfuncties. Voor elk wat wils dus!

We zijn een groot korps dat vooruit wil en oog heeft voor vernieuwing. We werken vanuit een gloednieuw commissariaat en beschikken over een moderne infrastructuur. Je komt terecht in een hecht en authentiek team met toffe collega's die steeds voor je klaarstaan.

Politie Oostende?

Dat zijn wij!

Meer ontdekken?

Volg ons op sociale media of bezoek onze website!

WEBSITE - FACEBOOK - YOUTUBE - INSTAGRAM - LINKEDIN

Vacatures

Overtuigd om bij PZ Oostende aan de slag te gaan? Check hier onze openstaande vacatures. 

Ik zoek een job in uniform

twee collega's in auto
Meer info

Ik zoek een job in burger

collega achter pc
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Ik ben reeds geslaagd voor de selectieproeven

Bekijk alle vacatures in onze politiezone
Twee collega's aan tafel
Hondengeleider en directeur operaties
Commissaris x2

Ontmoet een collega

Goesting om politielaarzen aan te trekken of om ons te komen ondersteunen in een administratieve functie maar heb je nog vragen over hoe eraan te beginnen? 

Doe eens een babbel met een collega van ons! Maak een afspraak voor een 1-op-1 gesprek met een beroepenvoorlichter. Zij kunnen je helpen met de voorbereiding van je selectietesten en een duidelijk beeld schetsen van hoe het is om aan de slag te gaan bij de politie. 

Contacteer ons