Menu openen
Menu sluiten
politievrouw

Politiezone Druivenstreek

politieman en politievrouw naast combi

Een korps met pit

Politie Druivenstreek is een jong en gepassioneerd KORPS MET PIT met 80 medewerkers, werkzaam in de gemeenten Overijse en Hoeilaart.

De medewerkers van de politiezone Druivenstreek zetten zich dagelijks in om uw veiligheid te waarborgen. De bescherming die we willen bieden, reflecteert de essentie van onze visie, “zorg dragen voor wie ons nodig heeft”, en is niet toevallig de belangrijkste waarde van ons korps. Om deze bescherming te bieden, werken wij nauw samen met verschillende partners, het bestuur van beide gemeenten en het parket.

logo

Onze waarden

Wat doen wij, maar vooral, waarom doen wij elke dag onze job?

Gedreven door de waarden bescherming, kwaliteit en betrokkenheid, "zorgen wij voor wie ons nodig heeft": de burger, de overheid, maar ook onze eigen medewerkers. "Zorgen voor" is de kerngedachte van onze visie.

Wij werken in een omgeving waar open communicatie, wederzijds respect en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze dynamiek vind je terug in ons motto " een korps met pit". Onze eigenheid, als onderdeel van de geïntegreerde politie, vind je terug in ons logo, ontworpen door één van onze medewerkers.

 

 

Jobs met pit!

Ben jij reeds werkzaam bij de Geïntegreerde politie en zie je een nieuwe uitdaging wel zitten? De lokale Politiezone Druivenstreek (Overijse-Hoeilaart), een groene zone aan de rand van het bruisende hart van ons land, verwelkomt graag nieuwe collega's met pit!

Ik zoek een job in uniform

politieman
Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Ik ben reeds geslaagd voor de selectieproeven

Bekijk alle vacatures in onze politiezone
serre kleiner

Ontmoet een collega

Interesse in een job bij de politie? Benieuwd hoe het eraan toegaat in onze politiezone? Kom te weten hoe het is om als inspecteur aan de slag te gaan bij de politiezone Druivenstreek, wat wij van jou verwachten en belangrijker nog, wat jij van ons mag verwachten.

Contacteer ons

Ben je geïnteresseerd, maar lukt het je niet om een van de infosessies bij te wonen? Kom dan zeker langs voor een individuele kennismaking en krijg toelichting over een job bij de politie, de selectieproeven en de werking van onze zone.