a

De politie rekruteert in Vlaams-Brabant!

Ben jij op zoek naar een job waarin je echt het verschil kan maken? Waarbij je in een hecht team kunt bouwen aan een veilige leefomgeving? Zoek je een job vol afwisseling, waarin je iedere dag verder kan leren en ontwikkelen? Wil je werken in een organisatie waar wordt gezorgd voor een gezond evenwicht tussen werk en privéleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitdaging voor het leven

De combinatie van grootstedelijke uitdagingen, levendige stadsomgevingen, knusse dorpskernen en het groene platteland zorgt voor een interessant en afwisselend werkterrein dat heel wat mogelijkheden biedt. Kies voor een job bij de politie in Vlaams-Brabant en vind een uitdaging voor het leven!

inspecteurs lokale politie vlaams-brabant in uniform

Zowel lokaal als federaal

Vlaams-Brabant telt 23 politiezones. Daarnaast zijn er ook diensten van de Federale Politie in onze provincie gevestigd: de coördinatie- en steundirecties (CSD’s) en de Federale Gerechtelijke Politie (FGP’s) van de arrondissementen Leuven en Halle-Vilvoorde, de Federale Wegpolitie en ook de Luchtvaartpolitie in Brussels Airport bevinden zich in Vlaams-Brabant.

Meer over onze collega's bij de Federale Politie

Coördinatie en steundirecties (CSD) Federale Wegpolitie
Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Luchtvaartpolitie
inspecteurs politie vlaams brabant hondenbrigade

Inspecteur worden in één van onze zones?

Ben je probleemoplossend ingesteld? Zoek je een afwisselende job, die jou elke dag opnieuw verrast? Sta je met beide voeten in de samenleving en wil je graag werken aan het versterken van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen? Sla je graag de handen in elkaar, om samen met collega’s en andere organisaties vooruitgang te boeken? Hou je van een uitdaging? Is mensen helpen en/of situaties verbeteren wat jou drijft? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Let op: om te solliciteren in onze regio’s, moet je eerst slagen voor de  algemene selectieproeven van de politie.

Bekijk de vacature van inspecteur van politie
inspecteurs politie vlaams-brabant

Blijf op de hoogte

Volg ons op de pagina’s van onze politiezones!

Op de hoogte blijven van onze politiezones en onze collega’s? Volg ons op onze socials!
FacebookInstagram

Je voorbereiden op de selectieproeven?

Wil je solliciteren en jezelf voorbereiden op de proeven? Wij helpen je graag op weg.
Voorbereidingstraject