a
b
c
d

De politie rekruteert in Vlaams-Brabant!

Ben jij op zoek naar een job waarin je echt het verschil kan maken? Waarbij je in een hecht team kunt bouwen aan een veilige leefomgeving? Zoek je een job vol afwisseling, waarin je iedere dag verder kan leren en ontwikkelen? Wil je werken in een organisatie waar wordt gezorgd voor een gezond evenwicht tussen werk en privéleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vlaams-Brabant telt 23 politiezones. Daarnaast zijn er ook diensten van de Federale Politie in onze provincie gevestigd: de coördinatie- en steundirecties (CSD’s) en de Federale Gerechtelijke Politie (FGP’s) van de arrondissementen Leuven en Halle-Vilvoorde, de Federale Wegpolitie en ook de Luchtvaartpolitie in Brussels Airport bevinden zich in Vlaams-Brabant.

De combinatie van grootstedelijke uitdagingen, levendige stadsomgevingen, knusse dorpskernen en het groene platteland zorgt voor een interessant en afwisselend werkterrein dat heel wat mogelijkheden biedt. Kies voor een job bij de politie in Vlaams-Brabant en vind een uitdaging voor het leven!

Klik snel door naar de pagina’s van onze politiezones!