Menu openen
Menu sluiten
collega's geva

Een dynamisch team in een familiale sfeer

Politiezone Getevallei is een dynamisch korps waar het welzijn én de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal staan. Het is een gedreven en enthousiast korps met 176 medewerkers, werkzaam in de gemeenten Tienen, Hoegaarden, Landen, Linter en Zoutleeuw. Een middelgroot korps, waar iedereen zich ten volle kan ontplooien.

Op een verbindende en respectvolle manier handelen staat centraal in de visie van ons korps. Onze transparante communicatie werd bewust gekozen als middel om de verbinding met onze burgers en partners diep te verankeren. Want werken aan veiligheid en leefbaarheid doe je niet alleen, maar wél samen! Onze slagzin ‘Samen, met respect’ sluit hier dan ook naadloos bij aan.

waarden GEVA

Waar staan we voor?

Missie

“Politiezone Getevallei beschermt de democratische waarden en draagt bij tot de veiligheid voor iedereen. We staan dicht bij de bevolking en weten wat er leeft op ons grondgebied. We werken transparant samen, ook met onze partners, en zetten dienstverlening centraal.” 

Visie

“Politiezone Getevallei levert een gelijkwaardige, kwaliteitsvolle politiezorg op mensenmaat, rekening houdend met én ingebed in een steeds veranderende omgeving. We spelen flexibel in op nieuwe criminaliteitsfenomenen, technologische evoluties en diversiteit in de samenleving. We vormen een coherent geheel van integere, gemotiveerde en betrouwbare medewerkers, met aandacht voor een informatiegestuurde aanpak. Teamwork dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid op en krijgen kansen om zichzelf te ontplooien. We werken samen, met respect voor iedereen.”   #SamenMetRespect 

Waarden

Professioneel

Zichtbaar 

Gedreven

Eerlijk

Verantwoordelijk

 Aanspreekbaar 

 

 

 

foto geva

Onze troeven in een notendop

Werken bij politiezone Getevallei geeft voldoening en ambitie om samen te streven naar mooie resultaten. Je komt terecht in een team waar je jezelf kan zijn en waar je het beste van jezelf naar boven kan laten komen. Onze sfeer van verbondenheid en het onlosmakelijke groepsgevoel zal je ervaren als je bij onze politiezone werkt.

Welke troeven bieden wij aan jou?

  • Het welzijn van medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn onlosmakelijk verbonden is met gedrevenheid en enthousiasme om zaken aan te pakken en doelstellingen te bereiken. Een hands-on mentaliteit creëer je door een omgeving te faciliteren waar medewerkers zich goed voelen én daar zetten we als politiezone extra op in.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. We hebben oog voor jouw noden en dromen en nemen deze mee in ons verhaal. De talenten van onze medewerkers worden maximaal benut. Dit onder de vorm van opleidingen, inzet in projecten, verantwoordelijke voor een taakaccent, coaching,….
  • In onze politiezone heerst er een opendeurcultuur, waar er op een respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan én er op een constructieve manier feedback wordt gegeven aan elkaar.  
  • Een familiale sfeer waar iedereen elkaar nog bij naam kent en tevens het beste in elkaar naar boven haalt om samen naar resultaten toe te werken.
  • Een uitgebalanceerde work-life visie waar er ruimte is om op een flexibele manier om te gaan met ieders noden. Er is een ruime vrijheid om wissels door te voeren in de planning waardoor er een evenwichtige manier gecreëerd wordt om het werken in shiften makkelijker te combineren met je privé-leven.
  • De interne doorgroeimogelijkheden in het korps zorgen ervoor dat je je steeds kan ontwikkelen en je expertise verder kan uitbouwen.

     

Wat zoeken wij in jou?

In de zoektocht vinden we het essentieel om medewerkers aan te trekken die zich kunnen vinden in ons verhaal, waar verbondenheid en respect centraal staat. We zoeken gepassioneerde collega’s die op een dynamische manier willen meewerken aan het creëren van een leefbare en veilige samenleving.

Zin voor verantwoordelijkheid wordt hoog in het vaandel gedragen, daar dit bijdraagt tot de goede werking van onze organisatie. In de politiezone werd er een duidelijk kader uitgewerkt waarbinnen elk personeelslid de nodige vrijheid en bewegingsruimte krijgt om zijn/haar job in te vullen. 

We zoeken collega’s die integriteit hoog in het vaandel dragen en die steeds de voorbeeldfunctie die ze vervullen voorop zetten in hun manier van handelen. We doen de juiste dingen, ook als niemand kijkt! Onpartijdigheid, respectvol en correct optreden naar alle partijen zijn dan ook essentiële elementen die onlosmakelijk verbonden zijn met deze functie. 

 

Een job in een dynamisch korps

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en wil je graag ons team versterken? Politiezone Getevallei verwelkomt graag nieuwe gepassioneerde collega’s die op een dynamische manier willen meewerken aan het creëren van een leefbare en veilige samenleving.

Ik zoek een job in uniform

collega's geva
Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info
collega's politiezone Getevallei

Ontmoet een GEVA-ambassadeur

Wil je op een professionele manier meer informatie verkrijgen over een job bij de politie? Onze ambassadeurs staan voor jullie klaar om hun inzichten en tips met jullie te delen.

Mail ons je contactgegevens met jouw specifieke vragen via pz.getevallei.communicatie@police.belgium.eu en wij matchen je met één van onze fantastische ambassadeurs.

Contacteer ons

Heb je interesse om bij ons korps te werken, maar heb je nog enkele vragen? Kom langs voor een individueel gesprek, waar we je meer uitleg geven over de selectieproeven en tevens laten kennismaken met de werking van onze politiezone.