Bestrijd misdaad met data en technologie

Zet vandaag nog je ICT-kennis in om de misdaad van morgen te bestrijden. Word hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT

Stel je nu kandidaat!

header-ict
hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT

Kom de Computer Crime Unit versterken

We zijn met z’n allen steeds afhankelijker van technologie in ons dagelijkse leven en zo grijpen cybercriminelen altijd nieuwe kansen om toe te slaan. Bij de Computer Crime Unit van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) roepen we hen een halt toe. Onze experten worden ingedeeld volgens hun specifieke vaardigheden: Forensics, Cybercrime, Intelligence en Research & Development.  

Heb jij zin om cybercrime mee aan te pakken en onderzoek te voeren naar hacking, fraude, misdrijven voor losgeld en sabotage? Zet vandaag nog je ICT-kennis in om de misdaad van morgen efficiënt te bestrijden. Lees hier meer over een job als hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT en stel je kandidaat.  

hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT
hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT
hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT

Cybercriminelen ondervragen, ethisch hacken, berichten onderscheppen

Onze collega Christophe van FGP Antwerpen doet uit de doeken wat een ICT-specialist dagelijks op zijn bord krijgt. Hij bijt zich vast in elke zaak die zijn pad kruist en verwacht hetzelfde van nieuwe medewerkers. Ontdek meer over de rol van de Computer Crime Unit en waaraan de ideale hoofdinspecteur met bijzondere specialisatie ICT voldoet. 

placeholder-fgp

Wat mag je verwachten?

Véél. Wij koesteren onze talenten en investeren in kennis en innovatie. Je hebt de kans om samen met je collega’s de burger écht te helpen. Daarnaast bieden we je een job met: 

  • enorme impact op het cybercrimelandschap 

  • uitdaging en variatie — geen werkdag is hetzelfde 

  • een betaalde opleiding (deels on the job) 

  • ruimte voor initiatief 

infodag-ict

Geïnteresseerd? Volg de online infosessie via Teams op vrijdagnamiddag 12 mei.