Communicatie

De Directie van de communicatie

Woordvoerder
Event
Translation

Voorstelling

De Directie van de communicatie (CGC) ondersteunt op een proactieve en reactieve manier de strategie van de Federale Politie om bij te dragen tot een positief imago van de organisatie door de ontwikkeling en de uitvoering van een intern en extern communicatiebeleid dat helder, coherent en modern is.​  Ze streeft naar de humanisering, waardering en erkenning van de Federale Politie en haar medewerkers.  

Rookies
Protocol
Interne communicatie

Werken bij de Directie van de communicatie

Wil je graag het werk van de mensen van de Federale Politie in de kijker zetten, en voor bepaalde thema's ook dat van de Geïntegreerde Politie? Heb je een moderne schrijfstijl? Ben je een kei in vertalen?  Heb je interesse in het maken van vaste of bewegende beelden? Ben je gepassioneerd door de digitale wereld en de sociale media? Vormt het beantwoorden van vragen van journalisten voor jou een mooie uitdaging?  Of kom je liever rechtstreeks in contact met de collega's en de burgers tijdens evenementen? Bij de Directie van de communicatie zijn de profielen, competenties en talenten zeer uiteenlopend en complementair om in team en met onze partners onze verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen op het gebied van redactie, vertaling, beeldvorming, digitale omgeving, evenementen en relaties met de pers. Je bent integer, flexibel, creatief, innovatief, je hebt een luisterend oor voor de klanten en wil graag elke dag bijleren? Ga dan samen met ons deze boeiende uitdagingen aan!

News

Een compliment stimuleert om telkens (nog) beter te doen

Een dank je wel, een schouderklopje … eender welk compliment doet altijd deugd. Waardering krijgen voor wat je dag in dag uit doet, zorgt ervoor dat je met plezier je job blijft doen en zelfs soms nog een stapje verder gaat om iemand te helpen.

Via een formulier op de website van de Federale Politie of de site van jouw politiezone sturen burgers berichten om hun dankbaarheid te tonen.

Lees meer
Collega's ontmoeten

Een collega ontmoeten ?

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze directie en onze opdrachten of over de beschikbare jobs? Stuur ons gerust een bericht. We zullen er met plezier op antwoorden!