Menu openen
Menu sluiten
polyvalentie

Politiezone Kempen N-O

Combi 2 collega's

Wie zijn wij?

Politiezone Kempen N-O is een meergemeentezone bestaande uit 3 gemeenten: Ravels, Arendonk en Retie. Zij is gelegen in het noordoosten van de provincie Antwerpen en grenst tevens aan Nederland.

Er zijn 76 medewerkers tewerkgesteld (61 geüniformeerde functies en 15 burgerfuncties). We zijn een hechte organisatie waar je steeds de kans krijgt om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

motards

Polyvalentie onze kracht!

We zijn een eerder kleine politiezone die de keuze heeft gemaakt om zich op een polyvalente manier te organiseren. Uitgezonderd onze wijkagenten maken al onze geüniformeerde medewerkers deel uit van een polyvalente pool met genuanceerde specialisatie.

Dit houdt onder meer in dat wij geen vaste recherchedienst hebben, maar wel werken met een recherchecapaciteit. Dit biedt onze medewerkers de kans om naast onder meer interventie, onthaal en openbare orde ook te proeven van het recherchewerk en deze dossiers van begin tot einde op te volgen. Door deze manier van werken verwerf je een grote en brede politionele kennis, blijft het werk gevarieerd en verveelt de dag nooit.

We werken in kleine, hechte teams.  Er is een grote samenhorigheid en familiale sfeer. Er is flexibiliteit in de dagelijkse werking en planning en er wordt dikwijls teamoverschrijdend gewerkt.

Je zal snel deel uitmaken van onze KeNO-familie.

Hond en collega's

Wat heeft politiezone Kempen N-O jou nog te bieden?

  • Een zeer afwisselende job in een boeiende werkomgeving, gekenmerkt door tal van menselijke contacten;
  • De kans om verdere opleidingen te volgen met daaraan gekoppeld tal van doorgroeimogelijkheden;
  • De mogelijkheid tot het bekomen van bijkomende premies (bv. weekend-, nacht- en/of overuren, bereikbaar en terugroepbaar, …) voor uniformfuncties;
  • Gratis medische zorgen of een gratis hospitalisatieverzekering (afhankelijk van het profiel);
  • Maaltijdcheques;
  • Glijdende werkuren en mogelijkheid tot telewerk;
  • Tussenkomst in een sportabonnement;
  • … .

Waarvoor staat onze organisatie?

Wij tonen Professionalisme bij de uitvoering van ons takenpakket. Daarnaast trachten wij steeds te Zorgen voor een positieve sfeer en collegialiteit binnen onze diensten en teams. Wij zijn Klantvriendelijk en hoffelijk, zowel naar onze burgers als naar onze collega’s toe. Ook hechten wij zeer veel belang aan Eerlijkheid en een Empathie. Neutraliteit en integriteit dragen wij hoog in het vaandel. Tot slot, communiceren wij Open en leggen verantwoording af over het door ons verrichte werk.

Werken bij de politiezone Kempen N-O?

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job en sta jij graag ten dienste van onze bevolking? Kijk dan zeker even naar onze vacatures.

Ik zoek een job in uniform

Motard
Meer info

Ik zoek een job in burger

Calog
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Actualiteit

Ontdek hier het laatste nieuws omtrent onze rekruteringsinitiatieven.

26 juni 2024 - Infoavond selectie & rekrutering PZ Kempen N-O

Ben jij geïnteresseerd in een job bij de politie en meer specifiek bij de politiezone Kempen N-O? Ben je laureaat en nog op zoek naar een politiezone en wil je graag onze werking ontdekken? 

Kom in beide gevallen zeker langs op onze infosessie op woensdag 26 juni 2024 om 19.00u in ons hoofdcommissariaat te Arendonk, Wippelberg 1a. 

Schrijf je in via pz.keno.personeel@police.belgium.eu

Fietsteam
Hondengeleider
polyvalentie

Ontmoet één van onze collega’s

En stel al jouw vragen, zowel over de selectieprocedure, de opleiding als over mogelijkheden op vlak van jobinhoud.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Onze politiezone Kempen N-O is op zoek naar collega’s zoals jij! Wil jij werken in een organisatie met een familiale sfeer, waar teamspirit, collegialiteit en integriteit centraal staan?

Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen jou met plezier verder.