Menu openen
Menu sluiten
Collega's

Politiezone Aalter/Maldegem

Kaart grondgebied

Ontdek politiezone Aalter/Maldegem!

Politiezone AalterMaldegem is een grenszone gelegen in het noordwesten van de provincie Oost-Vlaanderen. In ons korps heerst een collegiale en familiale werksfeer. Samen met onze partners (en via bekwame betrokkenheid) streven we ernaar om dagelijks het veiligheidsgevoel in onze mooie gemeentes Aalter en Maldegem te verbeteren. Samen sterk!

Waarom kiezen voor politiezone Aalter/Maldegem?

We investeren in onze medewerkers en hebben aandacht voor een goede work-life balance (onder andere via een flexibele dienstplanning). Je krijgt bij ons de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en studiedagen op basis van je taakinvulling en interesses.

Je toekomstige collega’s aan het woord...

Hoofdinspecteur Jan Foré (contactteam): "Werken bij de PZ Aalter/Maldegem voelt voor mij als thuiskomen."

Hoofdinspecteur Joris Claeys (interventie): "Ik koos voor PZ Aalter/Maldegem om dichter bij huis te werken in een landelijke gemeente."

Inspecteur Hanna Coppens (interventie): "Ik heb voor PZ Aalter/Maldegem gekozen omdat ik mij meteen thuis voelde bij de collega's en omdat ik hier de kans krijg om als beginnend inspecteur al gaandeweg te groeien in mijn job."

Zin om elke dag midden in de samenleving te staan? Word interventie-inspecteur bij politie Aalter/Maldegem. Wil je ons korps komen ontdekken?  Aarzel zeker niet en stuur een mailtje naar Pz.AalterMaldegem@police.belgium.eu of bel naar 09 325 23 00.

Vacatures

We zoeken voornamelijk collega’s om onze interventiedienst te komen versterken.

Ik zoek een job in uniform

collega's voor gebouw
Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform
Rekruteringsteam

Ontmoet een collega

Neem contact op met onze collega's!

Wil je graag meer info over onze vacatures, ben je benieuwd naar een job bij politiezone Aalter/Maldegem? Aarzel niet een neem contact op met één van onze contactpunten rekrutering!

Contacteer ons

Wil je graag dat we je contacteren voor meer info of heb je een vraag? Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op.