Menu openen
Menu sluiten
Hoofdcommissariaat Lebbeke

Politiezone Buggenhout-Lebbeke

Peter en Argos

Wie zijn we?

Politiezone Buggenhout-Lebbeke is een kleine zone met ongeveer 70 medewerkers. We zijn een hechte familie van collega's, waarbij je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Evenwicht tussen uitdagend werk en individueel welzijn dragen we hoog in het vaandel.

Het politiekorps van Buggenhout-Lebbeke wil met gedreven medewerkers een op maat gemaakte gemeenschapsgerichte en excellente politiezorg leveren om de veiligheid en de leefbaarheid in haar gemeenten te waarborgen.

We pakken de problemen aan en zoeken gepaste oplossingen in samenwerking met de burgers, overheden en overige partners. Ons motto is niet toevallig: ‘SAMEN VEILIG'.  

Waarom kiezen voor onze zone?

Waarom kiezen voor Politie Buggenhout-Lebbeke?

  • Familiale sfeer, iedereen kent iedereen.  Je bent geen nummer.
  • Collegialiteit en teamwork.
  • Veel afwisseling tijdens het werk. Elke dag is anders.
  • Kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Investering in innovatie, zoals bodycams, elektrische wagens ...
  • Goede work-life balance.
  • Welzijn op het werk: teambuilding, vers fruit, dagelijks soep, ijsjes bij hittegolf & gratis koffie, thee, chocomelk, bruis en plat water.
  • Extraatjes: Gsm-toestel & 40 sporturen per jaar.

 

Vacatures

Altijd al gedroomd van een job bij de politie? Of klaar voor een carrièreswitch? Neem een kijkje naar de vacatures voor de PZ Buggenhout-Lebbeke!

Ik zoek een job in uniform

Agent van politie (c) Federale Politie
Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform
Jaarmarkt Lebbeke 2023
Medewerker ontvangt geïnteresseerde
Jobbeurs CC De Biekorf

Ontmoet een collega

Voor je solliciteert bij de politie is het zinvol om informatie op te vragen over de selectieprocedure, de proeven, de opleiding, de loopbaanmogelijkheden binnen onze zone ... 

Contact

Heb je vragen over de opleiding of over werken bij de politie? Laat het ons weten! Bel ons gerust op het nummer 052 46 83 83 of neem contact op met ons via het contactformulier.