Menu openen
Menu sluiten
fietsteam

Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem

Dag van de veiligheid

Wie zijn we?

Als tweede grootste politiezone van Oost-Vlaanderen bieden wij aan meer dan 87.000 inwoners politiezorg op maat aan en dit steeds met oog voor verbetering en vernieuwing. Omdat het welslagen van onze eigen visie en missie echter ook steunt op de inzet van elke individuele medewerker van onze politiezone, gelden bovendien volgende drie specifieke waarden als leidraad voor ons denken en handelen:

Positieve ingesteldheid

Wij moedigen elkaar aan bij elke nieuwe uitdaging. Wij staan positief tegenover nieuwe en creatieve ideeën die onze dienstverlening kunnen bevorderen.

Eerlijkheid

Wij bouwen aan een kwaliteitsgerichte organisatie in een sfeer van openheid en wederzijds vertrouwen. Wij leggen loyaal verantwoording af aan de burger en aan de overheden.

Teamwork

Wij werken resultaatgericht samen in elke situatie, waarbij wij succes en ontgoocheling delen. Wij profileren ons als één geheel met als doel bij te dragen tot de bescherming en de ontwikkeling van de maatschappij.

Drone
Geweldbeheersing
Fietspatrouille

Waarom kiezen voor onze politiezone?

Onze politiezone is op zoek naar getalenteerde collega’s die hun carrière willen uitbouwen in een vooruitstrevende en moderne politieorganisatie waarbij het welzijn van de medewerkers voorop staat.

Draag jij de waarden “positief, eerlijk en teamplayer ” hoog in het vaandel dan ben jij de nieuwe “partner against crime” die wij zoeken!

Denk je dat jij de geknipte kandidaat bent? Ontdek dan snel onze voordelen!

Dienst Onthaal
Dienst Wijkwerking
Dienst Interventie

Waarom doen zij het?

"Bij de dienst Interventie ziet iedere dag er anders uit! Dag in dag uit zetten we ons in om onze burgers te helpen waar nodig. Binnen de politiezone helpen we ook mee om de prioriteiten vorm te geven. Daarnaast krijgen we de kans om te werken met de nieuwste technologische middelen & speciaal uitgeruste voertuigen, wat steeds mooi is meegenomen!" - Joost, hoofdinspecteur dienst Interventie

"De wijkinspecteur is voor de burgers één van de meest toegankelijke aanspreekpunten. Open staan voor communicatie en bijhorende actie ondernemen om voor iedereen een aangename leefomgeving te maken en te behouden, staat centraal. De mate waarin je zelfstandig dient te werken met bijhorende verantwoordelijkheid, maakt van wijkinspecteur een interessante job!" - Sophie, wijkinspecteur Deinze

"Als lid van het Onthaal ben je het eerste aanspreek- en speerpunt voor zowel burgers als collega’s. De variatie aan klachten en aangiften die dagelijks de nodige uitdagingen met zich meebrengt, zorgt ervoor dat je geprikkeld blijft en de tijd vooruit vliegt. Als een waar manusje-van-alles kan je ook worden ingeschakeld ter versterking van openbare evenementen en ter vervanging van collega’s bij onder meer interventies." - Thomas, inspecteur dienst Onthaal

Word onze nieuwe Partner Against Crime

Onze politiezone is op zoek naar getalenteerde collega’s die hun carrière willen uitbouwen in een vooruitstrevende en moderne politieorganisatie waarbij het welzijn van de medewerkers voorop staat.

Ik zoek een job in uniform

Dienst Wijkwerking
Meer info

Ik zoek een job in burger

Dienst slachtofferbejegening
Meer info

Infosessie beroepenvoorlichter

Ben je reeds ingeschreven of ben je van plan om je in te schrijven voor de selectieproeven voor inspecteur van politie dan kan je via dit formulier inschrijven voor een infosessie beroepenvoorlichting in het hoofdcommissariaat van onze politiezone (Stadionlaan 22A, 9800 Deinze). Deze infosessies worden gegeven door een beroepenvoorlichter van onze politiezone, specifiek met de bedoeling om jou voor te bereiden op het selectietraject (cognitieve vaardigheidsproef, sportproef, persoonlijkheidsproef). Tijdens deze infosessies zullen er vooral tips worden gegeven omtrent de selectie op zich (welke vragen kan je verwachten, hoe kan je je het beste voorbereiden, …).

Directie BBO
Dienst Onthaal
Dienst Wijkwerking

Ontmoet één van onze collega's

Je kan bij hen terecht voor al je vragen!

Contacteer ons!

Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons dan via mail, telefoon of het contactformulier (zie onderstaande contactgegevens). Je kan onze politiezone ook nog beter leren kennen door een kijkje te nemen op onze websiteFacebook-, Instagram- en Twitterpagina.

Meer info?

Diensthoofd Personeel Adviseur Véronique Balcaen 09 244 25 22 Stuur een mail

Ons adres

Stadionlaan 22/A 9800 Deinze 09 244 24 00

Volg onze politiezone

Website Facebook Instagram Twitter