Menu openen
Menu sluiten

PZ Arro Ieper is met maar liefst 632 km² in oppervlakte de grootste zone van West-Vlaanderen. Wij omvatten gemeenten Ieper, Poperinge, Wervik, Zonnebeke, Heuvelland, Moorslede, Staden, Vleteren, Langemark-Poelkapelle en Mesen. Hiermee hebben wij een mix aan stedelijke en landelijke gebieden, van de bruisende stadskernen tot glooiende velden.

Een zone met geschiedenis

Wereldoorlog I liet letterlijk en figuurlijk sporen na. Niet enkel het landschap en de talrijke militaire begraafplaatsen zijn een getuige, bijna dagelijks worden er nog obussen, granaten of andere explosieven aangetroffen.

Evenementen

Mede dankzij de natuurlijke troeven is onze zone een gegeerde locatie voor evenementen. Van festivals tot rally's, maar ook talrijke wielerwedstrijden kiezen voor een doortocht in onze zone.

Variatie in functies

Wij geloven in het ontwikkelen van talenten. Daarom zetten wij sterk in op bijkomende functies zoals fietsteam, hycap, monitor geweldsbeheersing, diefstalpreventieadviseur, spotter... 

 

 

 

 

Moto

Onze vacatures

Benieuwd naar onze recente vacatures? Klik op de juiste categorie.

 

Niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met onze personeelsdienst via pz.arroieper.personeelsdienst@police.belgium.eu

 

Ik zoek een job in uniform

Job in uniform
Meer info

Ik zoek een job in burger

calog
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Ik ben reeds geslaagd voor de selectieproeven

Bekijk alle vacatures in onze politiezone

Contacteer ons