Menu openen
Menu sluiten

ONZE LOCAL HEROES

En binnenkort jouw nieuwe collega’s

Bij PZ Gavers kom je terecht in een team van local heroes: een klein maar toegewijd team dat tot grootse dingen in staat is. Ook al kent de politie een hiërarchische structuur, in onze politiezone kent iedereen elkaar. Er hangt een familiale sfeer en er heerst een cultuur van openheid en transparantie, over graden en diensten heen. We staan altijd klaar voor elkaar, tijdens de job maar ook daarbuiten. Wil jij ook een local hero worden? Welkom!

 

Bekijk hier de video

Waarden

Onze waarden

Herken jij je in onze waarden? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Verantwoordelijkheid

Met stip op één: je voert je taken zorgvuldig uit volgens de normen en regels van onze organisatie. Daarnaast breng je nieuwe ideeën aan om de werking te verbeteren. En neem je altijd beslissingen die de werksfeer in positieve zin bevorderen.

Menselijkheid

Jawel, flikken zijn mensen. Je houdt altijd rekening met de menselijke kant van een probleem of conflict, zowel in je omgang met burgers als met je collega’s. Je bent begripvol, hulpvaardig en creëert zelf ook geen problemen voor anderen

Authenticiteit

Je bent jezelf en doet je niet anders voor dan je bent. Je handelt spontaan. En doet je job op natuurlijke en integere manier, zonder berekend of manipulatief te zijn. Zo krijg je niet alleen het vertrouwen van alle burgers maar ook van je collega’s.

Wederzijds respect

Je bent een echte teamplayer. Je aanvaardt de procedures en instructies die van belang zijn om je job uit te oefenen. Je werkt mee aan een sfeer van openheid, eerlijkheid en vertrouwen. En staat ook open voor ideeën en meningen van anderen.

Kleine zone, grote uitdagingen

Kleine zone, grote uitdagingen

Veel verantwoordelijkheid

Werken in een kleine politiezone betekent meer zelfstandigheid en een grote verantwoordelijkheid: je neemt beslissingen en biedt oplossingen, stelt verslagen op en volgt je dossiers op van a tot z – worden die toch overgeheveld naar een andere dienst, dan blijf je wel altijd op de hoogte.

Als local hero moet je polyvalent zijn en je flexibel opstellen, maar het is net die uitdagende variatie die je job bij PZ Gavers zo boeiend maakt.

Vooruitstrevend op alle vlakken

Je komt terecht in een moderne politiezone. Met innovatie als een van onze paradepaardjes. Bij Politiezone Gavers zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze local heroes optimaal te ondersteunen. Enerzijds door nieuwe technologieën te integreren om het uitdagende takenpakket efficiënter te laten verlopen. Anderzijds door actief te investeren in het welzijn van al onze medewerkers.

Kansen om carrière te maken

Politiewerk is een job vol uitdaging mét heel wat kansen om te groeien. Je start als interventie-inspecteur, maar er zijn altijd mogelijkheden om promotie te maken en te stijgen in graad, of je te specialiseren en de overstap te maken naar een andere politiedienst binnen de zone. In onze organisatie krijg je volop kansen om je kennis bij te schaven en je bevoegdheden uit te diepen via opleidingen – als je ambitie hebt tenminste.

Openstaande vacatures bij de Politiezone Gavers

” Bij PZ Gavers proberen we altijd grenzen te verleggen, kiezen we niet per se de makkelijkste weg en leggen we onszelf hoge doelstellingen op, maar samen maken we het onmogelijke mogelijk! “

Jean-Louis Dalle, hoofdcommissaris & korpschef PZ Gavers

Ik zoek een job in uniform

Local Hero 1
Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Een job in burger? Bekijk onze uitgelichte vacatures.

Bekijk alle vacatures in onze politiezone
Zwart wit

Beroepenvoorlichters

Directie Personeel en Ontwikkeling

Hebt u een vraag, laat niet na om ons te contacteren.