FGP OVL

FGP OOST-VLAANDEREN

Rechercheurs

De Federale Gerechtelijke Politie (DGJ) is een component van de Federale Politie. DGJ heeft drie taken: het opsporen en bestrijden van ernstige en georganiseerde criminaliteit, het verlenen van zeer gespecialiseerde ondersteuning aan zijn partners en het uitvoeren van onderzoeken die verband houden met georganiseerde criminaliteit die een nationale of zelfs internationale dimensie hebben.

De Federale Gerechtelijke Politie houdt zich bezig met complexe criminaliteitsfenomenen zoals cybercriminaliteit, economische en financiële criminaliteit, mensenhandel en -smokkel, pedocriminaliteit, drugshandel, terrorisme, ecocriminaliteit (milieucriminaliteit), enz. DGJ biedt eveneens gespecialiseerde technische ondersteuning door middel van ICT-deskundigen, misdrijfanalisten, forensisch onderzoek evenals enkele bijzondere opsporingsmethodes en missies van de speciale eenheden.

Een job met impact

Een job met impact

Bij de Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen heb je een job met impact. We bereiden ons vandaag al voor op de criminaliteitsfenomenen van morgen.

We onderzoeken en bestrijden georganiseerde misdaad via high-end solutions, tools en tactische operaties.  Met onze expertise in specifieke domeinen kunnen we voor een doorbraak in een onderzoek zorgen.

Onze rechercheurs

7 redenen om te kiezen voor de Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen

  1. Een gevarieerd jobaanbod
  2. Focus op innovatie
  3. Focus op jouw talenten
  4. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken
  5. We houden de sfeer erin
  6. Maatschappelijke impact
  7. Ons werkterrein

 

Een job bij de Federale Gerechtelijke Politie: iets voor jou?

Werken bij FGP OVL

De georganiseerde criminaliteit verandert voortdurend. Daarom moeten we bij de Federale Gerechtelijke Politie mee evolueren, op een hoog tempo. We schakelen over naar een nieuwe manier van onderzoeken, waarbij tactiek en techniek hand in hand gaan. Daarvoor gaan we op zoek naar nieuwe profielen met talent voor onder meer IT, data-analyse, digitale veiligheid en encryptie. Je sluit je aan bij de pioniers van een nieuw tijdperk in de strijd tegen de georganiseerde misdaad.

Ik zoek een job in uniform

rechercheurs
Meer info

Ik zoek een job in burger

Analist beleidsmedewerker
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform
misdrijfanalist

Maak kennis met een collega

En stel al je vragen.

Contact

Contacteer ons.