Menu openen
Menu sluiten
Moto

Lokale politie Zuiderkempen

VHC De Marly

Over ons

De politiezone Zuiderkempen ligt in het zuidelijke deel van het gerechtelijke arrondissement Antwerpen, afdeling Turnhout. De zone bestaat uit drie gemeenten: Herselt, Hulshout en Westerlo. Met zo'n 100-tal collega's zijn we een groeiend korps. Ons hoofdcommissariaat Veiligheidcentrum de Marly is gelegen: de Merodedreef 15, 2260 Westerlo en onze politiepost is gelegen: Hoogzand 16, 2235 Hulshout.

Combi

Samen werkt

De politie Zuiderkempen draagt als partner in de veiligheidsketen bij tot een veilige en leefbare omgeving waar de burgers zich ook veilig voelen. Zij doet dit door rekening te houden met haar kerntaken en de mogelijkheden van alle partners. Wij wensen voor al onze partners een dynamische, laagdrempelige en professionele organisatie te zijn.

Combi aan water

Ben je getriggerd?

Wil je meer weten over ons? Je kan altijd terecht op onze website, je kan een kijkje nemen op onze Facebookpagina/Instagram (Politie Zuiderkempen) of ons persoonlijk contacteren.

Wist je dat je ook op YouTube enkele filmpjes kan terugvinden over onze werking? Neem hier snel een kijkje!

Badge Zuiderkempen

Enkele van de voordelen aan onze politiezone vind ik de fijne werksfeer en de vrijheid tijdens het werk. Je kan zowel patrouilleren als administratieve taken verrichten. Met een kleine groep gemotiveerde collega’s werken we autonoom in een collegiale sfeer. Er zijn specialisatiemogelijkheden zoals specialist geweldbeheersing, motard, zedeninspecteur, … . We beschikken over een fitness en krijgen sporturen toegekend. Verder hebben we een vriendenkring dewelke verscheidene activiteiten organiseert. Onze politiezone is vlot bereikbaar via verscheidene invalswegen en parkeren kan op een beveiligde en afgesloten parking achter ons zonecommissariaat.

 

Inspecteur dienst interventiepolitie J.S.

Werken bij de lokale politie Zuiderkempen?

Ben jij dé enthousiaste, betrokken collega met een dienstverlenende houding die wij zoeken? En heb je zin in een nieuwe uitdaging?

Ik zoek een job in uniform

Meer info

Ik zoek een job in burger

Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Ik ben reeds geslaagd voor de selectieproeven

Bekijk alle vacatures in onze politiezone

Een job in burger? Bekijk onze uitgelichte vacatures.

Bekijk alle vacatures in onze politiezone
Collega

Ontmoet een collega

Wil je deel uitmaken van ons gemotiveerd team om samen het verschil te maken binnen de lokale politie Zuiderkempen? Dan verwelkomen wij je graag! Onze contactpunten rekrutering staan voor je klaar.

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie en met al jouw vragen. Wij staan voor jou paraat! Tot binnenkort!