Menu openen
Menu sluiten
Header PZ Bern

Politiezone Berlaar-Nijlen

Combi Bern
Bureau Nijlen
Politie medewerker

Kleine politiezone, grote impact

Wij zijn een meergemeentezone met meer dan 35 000 inwoners. Onze zone bestaat uit de gemeentes Berlaar, Gestel, Nijlen, Bevel en Kessel. In onze zone werken een 70-tal personeelsleden, waarvan 57 politieambtenaren en 13 administratieve medewerkers. 

Alcoholcontrole
Bezoek aan klas
Handboeien

Een familiale zone

  • Ons team is opgebouwd uit alle lagen: van agent tot en met (eerste) hoofdcommissaris; van niveau D t.e.m. niveau A. Een ladder die wij mee ondersteunen, terwijl jij naar boven klimt;
  • Ons doel is helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en zoeken naar de plaats die het beste bij jou past. Of je nu kiest voor een job in uniform of als burger, we zetten graag in op je welzijn en talenten;
  • Naast je reguliere takenpakket, kan iedereen ook een secundaire functie opnemen. Een greep uit deze functies zijn onder andere slachtofferbejegenaar, zedeninspecteur, technnopreventief adviseur, contactpunt rekrutering, ... ;
  • Er zijn verschillende kansen om door te groeien binnen de zone, zowel horizontaal als verticaal.
Schietoefening
Verjaardagstaart
Politiewagen

Wat we jou bieden

Ben je op zoek naar ...

  • een jong en enthousiast korps;
  • een familiale sfeer;
  • de kans om mee te bouwen aan een politiezone in verandering?

Dan is PZ Berlaar-Nijlen jouw ideale match! Je komt terecht in een hecht en klein team met toffe collega's die steeds voor je klaarstaan. Teambuildings, vers fruit, opleiding & training, glijdende uren & thuiswerk en betaalde sporturen behoren o.a. tot het aanbod. 

Werken bij politiezone Berlaar-Nijlen

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde collega's om onze zone verder uit te bouwen!  Tot binnenkort? 

Ik zoek een job in uniform

Job in uniform
Meer info

Ik zoek een job in burger

Calog medewerker
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform
Maak deel uit van ons korps

Ontmoet één van onze collega's

Wil jij graag één van onze collega's ontmoeten en met hen spreken over een job in onze politiezone? Heb je vragen over de selectieprocedure? Of ben je benieuwd naar de werking van een bepaalde dienst?  Onze contactpunten rekrutering ontvangen je met open armen!

Contacteer ons

Zit je nog met vragen of wil je graag iets kwijt? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij proberen je zo snel mogelijk te contacteren.