test

Politiezone Minos

Talos fietsteam
Werelddierendag
Ronde van Vlaanderen
interventie

Enthousiasme en dynamiek

Politiezone Minos is een enthousiast en dynamisch korps in de Oostrand van Antwerpen. Ons grondgebied strekt zich uit over Mortsel, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek en Boechout. Onze zone is een perfecte mix van stedelijk en landelijk gebied, met elk zijn specifieke problematiek en fenomenen. Bovenop je dagdagelijkse taak kan je afwisseling in je werkdagen brengen en je verder ontwikkelen binnen je interesseveld in onze teams die korpsbreed worden gedragen zoals bv het fietsteam, dierenwelzijn, slachtofferzorg, monitor geweldsbeheersing,…

Fijn werken in Minos
Sfinks
geweldsbeheersing

Welkom in de familie

Wat onze zone echt speciaal maakt is de familiale sfeer die er heerst. Met een 180 medewerkers, operationeel en burgerpersoneel, zijn we groot genoeg om hard te kunnen inzetten tegen criminaliteit en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Er heerst een toffe werksfeer en een opendeurpolitiek. Ons mooie nieuwe commissariaat maakt het plaatje compleet.

worstelen
schietstand
FN/glock
collectief wapen

Veiligheid

Veiligheid primeert bij politie Minos. We gaan verder dan andere korpsen in opleidingen geweldsbeheersing om iedereen met een zo breed mogelijk scala aan kennis en vaardigheden de baan op te sturen. Er wordt geïnvesteerd in kwalitatief (beveiligings)materiaal en voertuigen.

wijkagent
bureelwagen
motards
CAlog

Groeien en ontwikkelen

Bij politie Minos krijg je veel kansen om zelf te handelen en verantwoordelijkheden te nemen. Hierdoor zal je snel uitgroeien tot een heel veelzijdige politieagent. Je krijgt kansen om je te ontwikkelen en om door te groeien en je wordt gesteund én ondersteund bij je loopbaankeuzes.

Werken bij politiezone Minos

Vind hier onze openstaande vacatures! Wil je graag wat meer info? Neem contact op via het contactformulier.

Ik zoek een job in uniform

interventie
Meer info

Ik zoek een job in burger

Bart
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform

Kom onze zone ontdekken!

Tijdens ons infomoment krijg je uitleg over de selectieprocedure en onze zone. Je kan ook een babbeltje slaan met enkele van onze collega's zodat je kan ontdekken of dit echt de job van je dromen is! Schrijf snel in en kom langs!

Rekrutering
Rekruteringsbeurs

Stel je vragen!

Heb je vragen over de selectieprocedure of wil je graag wat meer weten over onze job? Neem dan contact op met één van de beroepenvoorlichters en zij maken graag wat tijd voor je vrij!

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over één van de vacatures of heb je een vraag en weet je niet bij wie je terecht kunt? Contacteer ons via deze weg en wij zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon terechtkomt!