Menu openen
Menu sluiten
koen van roye

Wie zijn we?

Welkom op de rekruteringspagina van politiezone KASTZE! Wij zijn een middelgrote politiezone uit Vlaams-Brabant die elke dag het beste van zichzelf geeft om de veiligheid en leefbaarheid in de gemeenten Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst te waarborgen. Daarbij werken we zowel reactief als proactief: de brandjesblussers van team toezicht en interventie, de gedreven verkeershandhavers, de betrokken wijkinspecteurs, de speurneuzen bij de recherche, de bruggenbouwers bij team Jeugd & Gezin, de administratieve CALog’ers in burgerfuncties,… Elke schakel telt.

 

Politiezone KASTZE heeft oog voor jou

Kwaliteitsvolle politiezorg, dat kan pas gegarandeerd worden dankzij gedreven en trotse medewerkers. Mensen zoals jij misschien?

Naast een resem performante middelen die we ter beschikking hebben, zijn onze goede work-life balance en de groeikansen die we bieden, elementen die van ons een uitnodigende zone maken om in te werken.

In onze zone geef jij het dragen van een uniform zélf een nieuwe dimensie. We geloven sterk in het verder aanscherpen en versterken van jouw individuele competenties en talenten. Zo kan je op je eigen manier openbloeien in ons vooruitstrevend politiekorps

vince en silke

Thuiskomen bij politiezone KASTZE

Een werkdag in politiezone KASTZE is altijd een klein beetje ‘thuis komen’. Een aantal redenen waarom jij voor een job in onze zone zou kiezen:

  • Er heerst een familiale sfeer op de werkvloer.
  • In onze open-deurcultuur is er altijd ruimte voor feedback en gaat men geen vraag uit de weg.
  • Tijd en ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen, die krijg je. Dat kan in de vorm van opleidingen, interne en externe stages, coaching, taakaccenten, …
  • Er is een mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk en je beschikt over een eigen dienstgsm en laptop.
  • Een gezonde geest in een gezond lichaam, zeker ook bij de politie. Je kan dan ook gratis gebruik maken van een volledig uitgedoste fitnessruimte. Dit zowel tijdens de werkuren, maar ook daarbuiten.
  • Een eigen Sport- en Vriendenkring organiseert ook na de werkuren activiteiten om de goede sfeer en collegialiteit te bevorderen. En dat lukt prima hoor! 😉
Podkastze logo

Werkgeversbelofte

Authenticiteit, gelijkwaardigheid, toewijding en wendbaarheid, daar staan wij als politiezone KASTZE voor. Hoe we die in de praktijk brengen? Lezen is fijn, luisteren is leuker…

Beluister hier onze PODKASTZE over rekrutering.

Eigen mensen: de beste ambassadeurs

 

“Destijds, en nog steeds, waren mijn drijfveren onder andere de bijdrage aan de maatschappij. Een maatschappij die er met de jaren niet gemakkelijker op is geworden. De belangrijke, onmisbare rol van de politie in de maatschappij: "Ervoor zorgen dat het voor iedereen leefbaar blijft en dat extremisme niet de bovenhand krijgt."    

- Jozua, inspecteur team toezicht en interventie - 

 

"Zelfs wanneer ik niet aan het werk ben, kan ik me soms heel hard storen aan het rijgedrag van anderen. In mijn job als verkeersinspecteur heb ik toch het gevoel dat ik iets kan bijdragen aan de verkeersveiligheid. Iets klein weliswaar, maar het is toch dat." 

- Reinhard, inspecteur team verkeer - 

 

"Ik werk enorm graag in teamverband. Zelfs die onregelmatige uren vind ik fijn. Zo’n nine-to-five-job…Bah, nee, niks voor mij. Variatie heb ik echt wel nodig. In mijn job van interventie-inspecteur vind ik die echt wel terug. Elke dag, elke oproep is anders."

- Olivia, inspecteur team toezicht en interventie - 

Op zoek naar een job bij PZ Kastze?

Ik zoek een job in uniform

de politie rekruteert in vlaams-brabant
Meer info

Ik zoek een job in burger

onthaalmedewerkster
Meer info

Ik ben nog niet geslaagd voor de selectieproeven

Je bent er bijna!

Om je kandidaat te stellen voor een uniformfunctie, moet je eerst slagen voor de algemene selectieprocedure van de politie.

Meer over onze vacatures in uniform
Celia en Stitch
moto stefan
ben zemst

Ontmoet een collega

Vragen?