inspecteurs spoorwegpolitie

Geef je carrière richting om alle kanten uit te kunnen.

Je zoekt een boeiende job? Een gevarieerde carrière? De Spoorwegpolitie Antwerpen is méér dan een goed antwoord op die vragen. We behoren tot SPC Regio Noord; een werkgebied dat Antwerpen, Limburg en het arrondissement Leuven omvat. Uitgebreid in oppervlakte, maar minstens even uitgebreid in carrièrekansen.

 

We pakken het samen aan

Bij de Spoorwegpolitie Antwerpen gaan we geen enkel obstakel uit de weg. We pakken de dingen in team en met duidelijk overleg aan. Van overlast op treinen en in stations, over regionale acties om de veiligheid van de reizigers te garanderen, tot grote nationale en internationale acties met verschillende partners. Inge, directeur operaties SPC getuigt: “De arrestatie van een bende koperdieven in het rangeerstation in de haven is een mooi voorbeeld van een vruchtbare samenwerking tussen verschillende diensten. Samen met PZ Antwerpen en de Scheepvaartpolitie, slaagden we erin tot een arrestatie over te gaan.” Samen de dingen aanpakken en samen successen boeken dus.

 

Vlot en veilig

Ook wij dragen bij aan een vlot treinverkeer en de veiligheid van alle treinreizigers. Of het nu om een koper- of kabeldiefstal gaat of een zakkenroller die toeslaat … Het remt je reis en het treinverkeer af. Het zorgt voor negatieve ervaringen en die willen we tot een absoluut minimum beperken. Net daarom heb je bij de spoorwegpolitie een belangrijke taak met direct zichtbare impact voor de reiziger en het spoorwegpersoneel.

 

Teamwork

Ben jij die gedreven persoon die met je collega’s uitdagingen recht in de ogen kijkt? Ben je die betrouwbare partner in je team waarop collega’s kunnen rekenen? Wil jij het spoorverkeer dagelijks helpen verbeteren voor personeel en reizigers? Dan ben jij dé geknipte persoon om ons team van de Spoorwegpolitie te versterken.

 

 

Meer weten en je volgende stap zetten?

Ontdek de spoorwegpolitie