ant
hond
fiets
b

De politie rekruteert in de provincie Antwerpen!

De provincie Antwerpen telt 23 politiezones. Daarnaast zijn er ook diensten van de Federale Politie (Federale Wegpolitie, Scheepvaartpolitie, Spoorwegpolitie, Luchthavenpolitie, Federale Gerechtelijke Politie, de coördinatie- en steundirectie enz.) in onze provincie gevestigd.

Onze provincie is heel divers en bestaat uit politiezones rond bruisende centrumsteden, gezellige dorpskernen en landelijke gebieden met veel groen.

Als je werkt bij de politie sta je, samen met andere veiligheidspartners, mee in voor de veiligheid en leefbaarheid in onze provincie. En een veilige provincie is een aantrekkelijke provincie om te wonen, werken en ontspannen! En ja, daar kan jij je steentje aan bijdragen.

 

Heb je graag nog meer informatie?

Zoek je ook wat meer informatie over een specifieke zone of dienst? Klik dan snel door naar de pagina’s van onze verschillende politiezones of federale diensten en maak een afspraak met de lokale contactpunten.

 

Heb je al zin in een job bij de politie?

Je kan je voorbereiden op de selectieproeven in Campus Vesta of het provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs Vitant en het centrum voor volwassenenonderwijs Crescendo.

Héél veel succes!